♥Alex Meraz(Paul)♥

>>Alex Meraz-Životopis<<

11. února 2010 v 13:01 | ►Gazda◄

►Alex Meraz◄

Povolání: Herec
Datum narození: 10.01.1985
Místo narození: Mesa, Arizona, USA

Znamení: Kozoroh
Výška: 180 cm

►Životpis◄

Alex se narodil 10.ledna 1985 v Mesi, USA.
Se svojí kariérou začal Alex Meraz roku 2005 ve filmu The New World.Letos hrál ve filmu Nový měsíc v roli vlkodlaka(Paul).

Filmografie:
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Paul
2009 -Four to the Floor
2009 -Tecumseh's Vision
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Paul
2007 -Two Spirits, One Journey
2005 -Nový svět (New World, The) role: Core Warrior
 
 

Reklama