>>Christopher Heyerdahl-Životopis<<

11. února 2010 v 12:02 | ►Gazda◄ |  ♥Christopher Heyerdahl(Marcus)♥

►Christopher Heyerdahl◄

Místo narození: Britská Kolumbie, Kanada
Povolání: Herec
Výška: 193 cm
Filmografie:
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Marcus
2008 -Sanctuary role: John Druitt
2008 -Sanctuary: Sanctuary for All: Part 1 role: John Druitt / Bigfoot
2007 -Killer Wave role: Stanley Schiff
2004 -Blade: Trinity role: Caulder
2004 -Catwoman role: Rocker
2004 -Královská nemocnice (Kingdom Hospital) role: Reverend Jimmy Criss
2004 -Stargate: Atlantis role: Halling / ...
2004 -Riddick: Kronika temna (The Chronicles of Riddick) role: Helion Politico
2002 -India: Kingdom of the Tiger role: Jim Corbett
2001 -Mladý Superman - TV Pilot (Smallville) role: Zor-El
2001 -Smallville role: Zor-El
2000 -Hodina duchů (Believe) role: Thad Stiles
2000 -Sama v temnotě (Nowhere in Sight) role: Lewis Gills
2000 -Norimberk (Nuremberg) role: Ernst Kaltenbrunner
1999 -Babel role: Preficator
1999 -Requiem for Murder role: Det. Lou Heinz
1997 -Affliction role: Frankie Lacoy
1997 -Hemoglobin (Bleeders) role: vypravěč
1997 -Habitat - Znovuzrození ráje (Habitat) role: Eric Thornton
1997 -Top Secret (Peacekeeper, The) role: Hettinger
1997 -Škola malého stromu (The Education of Little Tree) role: Pine Billy
1996 -Silent Trigger role: O'Hara
1994 -Highlander 3 (Highlander III: The Sorcerer) role: Ponytail
1994 -Mahárádžova dcera (Maharaja's Daughter, The) role: Walt
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

co se ti víc líbí:Stmívání nebo Nový měsíc??

♥Stmívání♥
♥Nový měsíc♥
♥Oba♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama